Salg av IT-utstyr

Salg av IT-utstyr

Nærhet til kunden, riktig pris, korte leveringstider, meget driftssikre og riktig utstyrte PCer er det du får når du handler med Bith.

Medarbeiderne i Bith har lang erfaring fra bransjen, og besitter noe av markedets beste kompetanse. Vi har fokus på presisjon og et godt samspill med deg som kunde. Vi er opptatt av at du som kunde alltid skal føle deg trygg på at produktsortiment, priser og leveranser skal være de beste.

Det er ofte en stor forskjell på PC-ene og IT-utstyret en leverandøre vil selge deg og det du faktisk har behov for. Altfor ofte opplever kunder at standardutgaven av en PC med lav pris ikke duger til faktiske behov. Kostnadene begynner å løpe fort så snart kunden innser at det skorter på både muskelkraft, programvare og minneressurser.

Bith produserer etter ordre, noe som sikrer leveranse av det nyeste utstyret til enhver tid. Alle priser på prissensitive produkter justeres ved hver ordre. - Vi leverer ikke strippede løsninger til utrolige priser, men ferdige maskiner med programvare installert og konfigurert til en konkurransedyktig pris.

Vi har holdt oss til faste komponentleverandører i en årrekke, Vi bruker deler som vi vet virker. Feilsøk, oppgradering og reparasjoner blir derfor en ukomplisert og rask affære.

Først og fremst leverer vi det du trenger - Prøv oss!