It Konsulentselskapet Bith as
It drift
 
 
  Du er her : Forside Tjenester Sikkerhet Antispam   

Forside 

Tjenester 

Kontakt 

Om Bith 

   

 

Epostleser

 

 

Antispam

Spam eller uønsket epost er et stort problem som hindrer produktivitet og som belaster internett med store mengder trafikk.

Bith kan tilby en løsning hvor epost blir skannet for spam og uønsket epost blir fjernet før det kommer til din innboks.

Spamfilteret prøver å identifisere spam ved å kombinere en rekke mekanismer, så som tekstanalyse, Bayesiske filter, DNS blokkeringslister og filtreringsdatabaser. Filteret bruker en rekke heuristiske tester på epost headere og epostinnhold for å identifisere hva som er spam og hva som er legitime epost.

Når filteret oppdager spam blir eposten sendt til en samlekonto som senere kan undersøkes, enten via en standard epostklient eller via et webgrensesnitt.

Spamfilteret har en 95 til 100% nøyaktighetsgrad. Spesifikt har det vist seg at filteret produserer rundt 0.9% falske negative (d.v.s spam som ikke blir filtrert bort) og rundt 01.% falske positive (epost som feilaktig blir filtrert bort).

Domene skanning av spam koster kr,- 100,- pr mnd (etablering kr. 1200,-)

Bayesiske filtre kan finne sannsynligheten for at en epost er spam vha bayesisk analyse, som er en metode for sannsynlighetsberegning. Dette gjøres ved å sammenligne ord og uttrykk i en nyankommet epost med tilsvarende ord og uttrykk i eksisterende epost, både spam og ikke spam

 

spacer   spacer